Betongulv i gildesalen

De overnattendes sovepladser

Da jeg vågnede næste morgen, var der mange mennesker på mit værelse. Jeg kunne ikke tælle, hvor mange der var, for folk lå i en ordentlig kødrand mellem hinanden. Da jeg fik snørklet mig ud af værelset, opdagede jeg endnu flere mennesker i gangen. Ude på badeværelset lå der også nogle og sov. Da jeg var kommet til mig selv, gik jeg ind i hovedbygningen, hvor mine forældre sov. Her opdagede jeg endnu to drenge der lå og sov i hundens kurv. At dømme ud fra de overnattendes valg af sovepladser, kunne jeg regne ud, at det havde været en vild fest. Jeg kunne huske fra dagen før, at vi havde holdt fest ude i gildesalen. Jeg gik derfor derud for at se, hvordan der så ud.

 

Betongulv

Gildesalen som en jungle

Da jeg kom ud i gildesalen, opdagede jeg først den store sø af alkohol der var kommet midt på gulvet. Herefter opdagede jeg, at hjørnet var fyldt med flasker og dåser i alle former, farver og afskygninger. Til sidst lagde jeg mærke til resten af de overnattende gæster, der havde fundet skjul mellem al rodet. Da min far kom ud i gildesalen, opdagede han også alt rodet. Værst af alt opdagede han søen på gulvet. Jeg undskyldte mange gange over for ham, men han smilede bare. Vi havde jo betongulv, forklarede han, og det var meget nemt at rengøre. Jeg åndede lettet op, og herefter begyndte jeg at gøre rent. Min fars smil havde motiveret mig utrolig meget. Jeg havde frygtet den værste skæld ud, men takket være min fars bevidste valg af gulv, var jeg nu fritaget for en skideballe. Det var rart. Min far havde faktisk også hygget sig meget med live band og søde mennesker fra min klasse og klasserne over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *