Gele negle er nemt at lave

Jeg har lige lært at lave gele negle. Jeg ved godt at man kan spørge selv ”hvad er det”. Men svaret er helt enkelt, det er en af de teknikker man bruger når man laver manicure . Det er nok også den teknik der giver de mest holdbare negle.

Før jeg lærte at lave negle, så det så professionelt ud,og ikke bare som jeg havde smurt farvelade ud på fingrene, gik jeg altid i negle salon. Så derfor valgte jeg altid den mest holdbare teknik, og det er den hvor de bruger negle gele.

Jeg arbejder som model, så det er vigtig at jeg altid ser pæn og præsentabel ud, man ved aldrig hvornår der kan komme et nyt job. De kommer lige pludseligt, for mig ihvertfald, så der er ikke altid tid til at gå i negle salon først.

Lær at lave flotte gele negle
Lær at lave flotte gele negle

Så at gå i negle salon var en af de ting jeg før i tiden har brugt rigtigt mange penge på. En måned regnede jeg sammen for sjov hvor meget jeg hvor meget jeg havde brugt i negle saloner. Jeg fik på det nærmeste et chok, jeg havde brugt henved 5000 kr.

Jeg bruger selvfølgelig mere på tøj og sko, det vil jeg i hvert fald tro, jeg er ikke så god til tal og papirarbejde, så jeg betaler alt med Dankort og gemmer kvitteringerne i en skotøjsæsker, og jeg må være ærlig og indrømme at det er ikke særlig tit jeg kigger kvitteringerne igennem, men min revisor siger det er godt at gemme dem, hvorfor ved jeg egentlig ikke, pengene er jo brugt.

Jeg syntes man kan sige 5000 kr for flotte negle er mange penge på en måned, ihvertfald er det for mig. Så var det jeg tænkte, hvorfor lære jeg det ikke selv ? Jeg tænkte “jeg må kunne lære at lave gele negle.” Hvor mange penge kunne jeg ikke spare ved at købe noget gele til negle og så lave mine negle selv ?

Jeg tog et negle kursus og nu har jeg lært det, jeg fik endda så meget blod på tanden at jeg også har tilmeldt mig et kursus hvor man lære at lave “nail art.

Jeg kan kun anbefale det, det er så nemt alle kan lære det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *