Sunde solvaner

Sommerens sol gør os godt og bare bedre tilpas. Humøret løftes og mange nyder solens varme. Ikke mindst for at få en smuk brun glød. En solbrun hud bør der plejes og næres, for ikke at komme til at se tør ud. For selv om solen er livgivende, så kan soldyrkning også være hård ved huden. Derfor bør man anvende sunlotion og også gerne aftersun ved soldyrkning. Beskyttende og plejende produkter som er fremstillet med nærende ingredienser, som du kan finde her https://www.greenharmony.dk/maerker/skyn-iceland. Unikke produkter som er med til at passe godt på vores hud og bevare den sund – ikke mindst sommergløden, som gør at man ser sundere og frisker ud.

Gode råd om soldyrkning

Ud over gode og plejende solprodukter, så benyt solpauser når solen er stærkest. Evt. i form af en parasol. Dertil solbriller, sommerhat eller kasket. Til børn kan du også bruge en T-shirt, især ved stranden, da solens stråler reflekterer mere ved havet. Herved undgås solskoldning, som skader huden og dertil kan være ulideligt. Skulle det ske, så tænk plejende planter ind i dine solprodukter etc. aloe vera. Rådfør dig evt. Husk dertil at få væske, gerne vand eller saftige frugter, for at holde væskebalancen. Bades der ofte, så bør du anvende sunlotion tiere.

Tip om sunde solprodukter

Vælg gerne sunlotion med faktor og kombiner dem, alt afhængig af din hudtype. Er din hudtype sart og meget lys, bør du anvende en sunlotion med høj faktor. Gå efter grønne produkter, hvis du ønsker mindst kemi på din hud. Din aftersun må gerne indeholde plejende og gode olier, alt afhængig af hvor meget du soldyrker. Dette gælder ligeledes for børn. Forskning har nemlig vist, at kemi går i blodet. Så at tænke i sunde solprodukter for din og familiens sundhed er værd at foretrække.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *